Unamic HCN B.V.

sdf

Specialisme: Callcenter

Adres: P.J. Oudweg 7
Postcode: 1314 CH
Stad: ALMERE
Telefoon: 036-5459000
E-mail: info@unamic.nl
Website: www.unamic.nl

Het is de visie van Unamic/HCN dat steeds meer bedrijven het groeiende belang van effectief contact met klanten en prospects erkennen. Ze realiseren zich daarnaast dat het aantal contactmomenten in de levenscyclus van een klant sterk toeneemt. Aangezien massamedia steeds minder in staat zijn om de individuele klant te bereiken, geven bedrijven vaak de voorkeur aan direct contact met hun prospects en klanten. Bedrijven zien tevens in dat dit klantcontact steeds complexer wordt en over steeds meer contactkanalen verloopt. Bovendien is het voor bedrijven een uitdaging om al deze contacten goed (centraal) vast te leggen en te documenteren.

Dit betekent dat bedrijven ofwel steeds meer moeten investeren in klantprocessen of dat ze een strategische keuze moeten maken zich te focussen op hun kernactiviteiten en (delen van) hun klantprocessen aan gespecialiseerde partners uit te besteden.

Unamic/HCN gelooft dat bedrijven in toenemende mate niet-kern (en zelfs kern) klantprocessen zullen uitbesteden. Daarbij gaat het niet alleen om klantcontact, maar om daadwerkelijk Business Process Outsourcing (BPO) van volledige klantprocessen. Het bieden van optimale flexibiliteit, een goede prijs/kwaliteit verhouding en voornamelijk het “ontzorgen” op het gebied van klantprocessen in de breedste zin van het woord, zijn ontwikkelingen waar Unamic/HCN zich op richt. Of dit nu gaat om volledige Business Process Outsourcing of specifieke onderdelen van een klantproces.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice