Ter Hofstede Coaching & Advies

dfg

Specialisme: Callcenter

Adres: Zeeburgerdijk 287
Postcode: 1095 AD
Stad: AMSTERDAM
Telefoon: 020-4198336
Website: www.terhofstedecoachingenadvies.nl

Ter Hofstede coaching & advies is een flexibele organisatie. De vaste kern bestaat uit mensen die, doordat ze er gewerkt hebben, het bedrijfsleven met al z’n kleine en grote conflicten en eigenaardigheden door en door kennen. En dat geldt zowel voor de werkvloer als ook voor het management.

Ter Hofstede coaching & advies gaat meer uit van de praktijk dan van de theorie.

Ter Hofstede coaching & advies vindt het vooral van belang dat je de taal spreekt van de werknemer. Dat je ze begrijpt. Dat je weet wat ze voelen en willen.

Deze knowhow, gekoppeld aan een grote groep specialisten die per project ingekocht worden, maakt Ter Hofstede coaching & advies tot een heel doelgericht en no-nonsense adviesbureau. Gericht op resultaat.

Mocht u geïnteresseerd zijn. Mocht u denken wie zijn die mensen. Mocht u zich afvragen hoe duur zijn ze. Mocht u speciale wensen hebben. Aarzel niet en bel ons op.
Een vrijblijvend oriënterend gesprek en we weten allebei waar we staan.

Ter Hofstede coaching & advies werkt onder meer voor KPN Telecom, Reclassering Nederland, diverse reïntegratiebureaus, diverse onderwijsinstellingen en vele kleine tot middelgrote ondernemingen. Ook wordt middels sub-contracting samengewerkt met een aantal grote uitzendorganisaties die ook actief zijn op het gebied van mobiliteit.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice