Tandzorggroep

Specialisme: Callcenter

Adres: Van der Goesstraat 35
Postcode: 2675 TS
Stad: HONSELERSDIJK
Telefoon: 0174-624145
Website: www.tandzorg.biz

De missie van tandzorg
Tandzorg Groep is een onderneming die zich richt op het bieden van de allerbeste tandheelkundige zorg gecombineerd met de beste service aan haar klanten tegen zo gunstig mogelijke kosten.

Waarin we ons onderscheiden

Een ongeëvenaarde passie voor kwaliteit.
De beste prijs behandelingscombinatie te zoeken.
De kwantumkortingen die we bij de inkoop van techniek (kronen en bruggen) krijgen aan onze klanten door te geven.

Het personeel van Tandzorg
In ons bedrijf werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Van onze tandartsen zijn de meesten gepromoveerd. Dit is absoluut uniek in Nederland en onderschrijft onze obsessie met kwaliteit. Bovendien zijn veel van onze tandartsen gekwalificeerd als parodontoloog en als implantoloog. Al onze tandartsen zijn BIG geregistreerd.
Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.

Tandzorg en de collega tandartsen
Vanuit de overheid wordt concurrentie in de gezondheidszorg gestimuleerd. Wij willen de concurrentie met collega tandartsen dan ook graag aangaan. Wij menen ons te kunnen onderscheiden op het gebeid van kwaliteit ten aanzien medische handelen, service en klantvriendelijkheid.
Dat wij hierin slagen blijkt dat we in twee jaar tijd van 0 tot 35.000 patiënten gegroeid zijn en onze klachtencommissie nog nooit een uitspraak heeft hoeven doen.

Tandzorg en de zorgverzekeraars
Tandzorg heeft met alle zorgverzekeraars van enige importantie in ons land een contract.
Onze samenwerking met de verzekeraars in de regio’s waar we actief zijn is uitmuntend. De verzekeraars zijn blij dat we zorg verlenen die mensen zo lang ontzegd is geweest door gebrek aan capaciteit. De meeste zorgverzekeraars moedigen ons dan ook actief aan om nieuwe praktijken te starten in hun gebied.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice