Quorum Preliminary Sales

sdf

Specialisme: Callcenter

Adres: De Bloemen 86
Postcode: 1902 GX
Stad: CASTRICUM
Telefoon: 0251-654414
E-mail: info@q-p-s.nl
Website: www.q-p-s.nl

Het onderhouden van contacten met uw klanten, uw relaties blijven benaderen, terugbellen, afspraken maken, zaken die er vaak bij inschieten maar extreem belangrijk zijn om uw klantenbestand te blijven handhaven (farmer). Graag zorg ik voor een golf aan afspraken, (qualified leads) en de daarbij behorende opportunities.

Er zijn tenslotte 2 partijen nodig om tot een afspraak te komen.

Uw accountmanager (hunter) is veel op weg en op het moment dat hij/zij rustig geconcentreerd kan bellen is de klant niet altijd bereikbaar. Dagelijks terugkerende zaken die er vaak en als eerste bij inschieten, vooral als op specifieke tijden teruggebeld kan/moet worden.

Het genereren van opportunities is mijn core business. Je moet tenslotte doen waar je goed in bent ! Mijn flexibele werktijden maken het mogelijk dat ik kan bellen wanneer het de klant het beste uitkomt. De afspraken over het opnieuw contact opnemen worden nauwkeurig bijgehouden en nagekomen.

professioneel

gedreven

enthousiast

aanhoudend

Q-P-S voor een zakelijke benadering met een female touch

Relatiebestand op peil houden

Mijn doel is uw relatiebestand op peil te brengen maar vooral ook te houden. Dat kan incidenteel maar ook op structurele basis. Ik kan er voor zorgen dat het relatiebestand permanent up-to-date is zodat uw klant altijd te bereiken is.

Follow up voor mailings

Een mailing rondsturen is zo gedaan, maar wie neemt contact op met al die aangeschreven bedrijven? Heeft u voldoende tijd om na te bellen? Bezit u de discipline om telefonisch afspraken te maken? Vaak blijft het bij een mailing, goed als promotiemiddel, onvoldoende voor het genereren van business. Laat mij zorgen voor de afspraken (qualified leads) zodat u daarna de deal kan sluiten.

Een mailing rondsturen zonder een follow-up actie is eigenlijk zonde van uw tijd en moeite en verspilling van geld als verkopen het doel is. Een belcampagne als follow up actie is belangrijk en effectief. Het kost wel tijd en vergt de juiste intentie, motivatie en discipline. Meestal is het moeilijk om een belcampagne intern goed in te passen. En … niet iedereen voelt zich comfortabel aan de telefoon en stelt een gedegen overzicht samen over de status van de gelegde contacten. Mijn ervaring is dat er een optimaal rendement behaald kan worden als een actie volledig, adequaat en accuraat wordt uitgevoerd.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice