Quality Contacts B.V.

sdf

Specialisme: Callcenter

Adres: Punterweg 30A
Postcode: 8042 PB
Stad: ZWOLLE

Postbus: Postbus 344
Postbus adres: 1740 AH
Postbus plaats: SCHAGEN

Telefoon: 0224-224224
Website: www.qualitycontacts.nl

Een zorg minder: Uw gehele customercare activiteiten onder brengen bij een zeer professionele, maar vooral betrouwbare partner. Quality Contacts voldoet aan deze wensen. U kunt zich weer richten op waar u goed in bent, ondernemen.

Quality Contacts is een contactcenter, gevestigd in Schagen, Velserbroek en Zwolle. Een bedrijf waar de medewerkers specialisten zijn in het verzorgen van klantcontacten. Hier vindt u bijvoorbeeld uw receptionistenfunctie of helpdesk bij uitstek. Met ruimte voor meer dan 250 professionele belunits en modernste toepassingen staan wij graag voor u klaar. Indien gewenst 24 uur per dag en 7 dagen per week!

Diverse organisaties hebben behoefte om de actieve benadering van hun doelgroep uit te besteden, of willen dat de afhandeling van binnenkomende klantcontacten door een professioneel bureau wordt verzorgd. Bijvoorbeeld een eenmanszaak die niet altijd bereikbaar is, een gemeente die een klanttevredenheidsonderzoek wil uitvoeren of een grote organisatie die de respons van een mailing wil opvangen. De medewerkers van Quality Contacts verzorgen al deze inkomende en uitgaande klantcontactmomenten, zowel per telefoon, e-mail of het internet.

Elke opdrachtgever een individueel traject

Elke klant kiest in overleg met onze adviseurs een dienstenmix die naadloos aansluit op de eigen behoefte. Vervolgens voeren onze medewerkers de opdracht uit. Zij opereren vanuit het oogpunt van de klant en verliezen diens doel niet uit het oog. Gedurende het traject ontvangt de opdrachtgever gedetailleerde tussenrapportages over de voortgang van de opdracht. Na afloop evalueert hij de resultaten met onze adviseur, die hem een volledige eindrapportage en eventueel andere beschikbare informatie voorlegt. Veel bedrijven gebruiken deze informatie voor hun managementvraagstukken

Als u meer informatie over onze diensten wilt, neemt u dan direct contact met ons op of laat uw telefoonnummer achter in de call-me-back applicatie.

Waar wij voor staan

Quality Contacts staat voor topkwaliteit in klantcontacten.
Kwaliteit verdelen wij onder in drie hoofdzaken: het product, de medewerkers en de resultaten.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice