MyCall Callcenters

Specialisme: Callcenter

Adres: Molenstraat 41
Postcode: 6511 HA
Stad: NIJMEGEN
Telefoon: 024-3295879
E-mail: info@my-call.nl
Website: www.my-call.nl

MyCall is één van de grotere en een snelst groeiend facilitaire callcenters in Nederland, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Nijmegen en Emmen. Sinds mei 2006 nemen wij deel in het Telecenter Antwerpen, waar wij al sinds 2005 intensief mee samenwerken. Hierdoor kunnen wij onze klanten in de gehele Benelux bedienen. MyCall levert Inbound en Telemarketing services binnen een goede prijs/kwaliteitverhouding.

MyCall onderscheidt zich door een gedegen projectaanpak. Een grondige inventarisatie van uw wensen, een goede voorbereiding, systematische toetsing op resultaten en een uitgebreide rapportage van resultaten, zijn binnen alle projecten die wij uitvoeren standaard procedures. Wij investeren in onze medewerkers door opleiding, traning on the job en permanente bijscholing. Meer dan 80% van onze agents zijn gecertificeerd. U heeft in alle stadia van uw project één aanspreekpunt. Indien dit wenselijk is, zetten wij dedicated agents en supervisors op uw project. MyCall werkt vanuit zeven compacte, hightech callcenters. De interactie tussen managers en telemarketeers is intensief. MyCall is een transparante, informele organisatie. Onze heldere organisatiestructuur en werkcultuur zorgt ervoor dat uw project altijd de aandacht krijgt, die het verdient.

Alle callcenters van MyCall zijn uitgerust met Vocalcom callcenter technologie. Dit is een uniek platform dat alle afzonderlijke callcenter componenten integreert in een ‘all-in-one’ systeem. Deze technologie stelt opdrachtgevers van MyCall in staat om met hun klanten in contact te komen door middel van traditionele (telefoon, fax) en nieuwe (E-mail, SMS, Internet) communicatiekanalen.

MyCall Callcenters richt zich op verbreding van haar dienstenpakket om zo haar opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Uw inhouse callcenter voorzien van de nieuwste technologie en toch flexibel zijn? U kunt bij MyCall Callcenters terecht voor ASP-diensten. Op korte termijn op zoek naar nieuwe medewerkers, een nieuwe positie invullen op uw callcenter? MyCall Jobcenters helpt u verder.

MyCall. More than just a call.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice