Multimedia Callcenters

sdf

Specialisme: Callcenter

Adres: Nijbracht 49
Postcode: 7821 CB
Stad: EMMEN
Telefoon: 0591-854000
Fax: 0591-854001
E-mail: info@multimediacallcenters.nl
Website: www.multimediacallcenters.nl

Per 1 september gaat Multi Media Callcenters verder onder de naam MyCall Callcenters (lees meer bij nieuws). MyCall is sinds 1996 actief is in de callcenterbranche. MyCall Callcenters heeft vestigingen in Amsterdam, Emmen, Hoogeveen en Nijmegen. Met meer dan 150 seats behoren wij tot de grotere bedrijven in de branche. Hierdoor kunnen wij acties van uiteenlopende omvang voor u verzorgen.

MyCall Callcenters verzorgt diensten op het gebied van outbound en inbound telefoonverkeer. Daarnaast verzorgen wij uw consumentenactie via voice-response en internet. Vanuit onze 4 vestigingen bedienen wij een verscheidenheid aan opdrachtgevers. MyCall Callcenters verricht o.a. diensten voor bedrijven in de volgende sectoren: uitgeverij, energie, financiële dienstverlening, telecom, consumentengoederen, loterijen.

MyCall Callcenters heeft de snelle groei van de afgelopen jaren te danken aan continue investeringen in de kwaliteit van de dienstverlening. Dit komt niet alleen terug in onze hoogwaardige IT-infrastructuur, maar ook in de kwaliteit van onze medewerkers. MyCall Callcenters beschikt over interne trainers en alle medewerkers worden continu beoordeeld en opgeleid. Voor deze beoordeling hanteren wij ons eigen kwaliteitssysteem en alle medewerkers van MyCall Callcenters ontvangen na een gevolgde training een certificaat.

MyCall Callcenters denkt graag met u mee over de vormgeving van uw acties. Elk project wordt door ons beschouwd als maatwerk en krijgt de volledige aandacht. U heeft voor aanvang van, tijdens en na de actie 1 aanspreekpunt voor al uw vragen.

MyCall Callcenters onderscheid zich door haar gedegen projectaanpak. Een grondige inventarisatie van uw wensen, een goede voorbereiding, continue toetsing op resultaten en een uitgebreide rapportage van resultaten behoren voor elk project tot de standaard.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice