Hotleads4U B.V.

sdf

Specialisme: Callcenter

Adres: Gooimeer 3-00
Postcode: 1411 DC
Stad: NAARDEN
Telefoon: 035-6943313
Website: www.msr.nl

De MSR Consulting Group is een internationaal organisatieadviesbureau met als specialisatie Customer Value Management. Kernactiviteit is het ondersteunen van organisaties bij het vergroten van de omzet en het verbeteren van de winstgevendheid en concurrentiepositie. Hiertoe beschikt MSR over een breed scala van in de praktijk getoetste concepten en instrumenten.

MSR biedt een geïntegreerde dienstverlening bestaande uit marktonderzoek, conceptontwikkeling, implementatie, verandermanagement, coaching en training met de doelstelling om concrete en structurele verbeteringen in organisaties door te voeren. Op basis van partnerschap en maatwerk worden langdurige relaties met opdrachtgevers aangegaan voor de begeleiding tijdens de verschillende fasen van het veranderingsproces.

Onze opdrachtgevers ondersteunen wij bij het vergroten van omzet en winstgevendheid door het focussen op de (potentiële) klant in de totale bedrijfsvoering. Een gefundeerd inzicht in klantloyaliteit, klantsegmentatie en klantwaarden is daarbij onmisbaar. Op de basis hiervan worden strategieën en dienstverleningsconcepten ontwikkeld en geïmplementeerd.

De MSR Consulting Group heeft vestigingen in Keulen, Madrid, Milaan en Naarden. Momenteel zijn circa 70 adviseurs dagelijks actief voor een verscheidenheid aan nationaal en internationaal opererende organisaties. De vestigingen in de verschillende landen werken actief samen in projecten en op het gebied van kennisuitwisseling, productontwikkeling en opleiding.

Werken met de MSR Consulting Group, betekent samenwerken met innovatieve, enthousiaste en resultaat gerichte professionals, gespecialiseerd in Customer Value Management.

Uw klanten – Ons specialisme

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice