HMCC

sdf

Specialisme: Callcenter

Adres: Mainelaan 155
Postcode: 5627 VN
Stad: EINDHOVEN

Postbus: Postbus 1353
Postbus adres: 5602 BJ
Postbus plaats: EINDHOVEN

Telefoon: 040-2627430
E-mail: info@hmcc.nl
Website: www.hmcc.nl

HMCC (Hét medisch call center) is een callcenter met een opzet en aanpak die volkomen afwijkt van wat gebruikelijk is in deze branche.

HMCC werkt voornamelijk met thuiswerkende centralisten die allen een medische opleiding hebben afgerond. Door de mogelijkheid om van thuis uit te werken gaan deze mensen met een enorme motivatie de uitdaging bij HMCC aan. De gekwalificeerde medewerkers bieden een eerstelijnopvang bij alle telefonische vragen en meldingen van patiënten/cliënten op gebied van zorg en welzijn door middel van een geautomatiseerd triagesysteem. De ‘assistente on line’ inventariseren de hulpvraag van de beller en ondernemen daarop actie de assistente on line maakt een afspraak voor een consult of geeft een zelfzorgadvies waardoor een bezoek aan huisarts, tandarts, fysiotherapeut of kliniek vooralsnog niet nodig is.

Bereikbaarheid, snelheid, consistentie, kwaliteit en juistheid van de verstrekte informatie spelen een grote rol. Deze factoren gecombineerd met een toenemende druk vanuit de patiënt/cliënt om klantgerichter te werken is de behoefte ontstaan om praktijk- en communicatiemiddelen anders in te richten.

HMCC biedt 24 uur bereikbaarheid en beschikbaarheid en een uniek team met het ontwikkelen van een eigen gericht concept. Wij willen voor onze opdrachtgevers een optimaal frontoffice verzorgen waarbij de eigen identiteit van de opdrachtgever gewaarborgd blijft en hun patiënten/cliënten efficiënt en effectief geholpen worden.

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice