Annieconnect B.V.

sdf

Specialisme: Callcenter

Adres: Plesmanstraat 2-4
Postcode: 3905 KZ
Stad: VEENENDAAL
Telefoon: 0318-545845
E-mail: info@annie.nl
Website: www.annie.nl

Annie Connect is een callcenter dat goede doelen en goede doelen loterijen ondersteunt met telefonische dienstverlening, zowel in inbound als outbound. Het unieke van onze opzet is dat een groot deel van onze medewerkers van huis uit werkt. Annie heeft een voorkeursbeleid voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt zoals arbeidsgehandicapten, ouderen en langdurig werklozen. Veel aandacht wordt gegeven aan persoonlijke contacten en opleiding via de Annie Academie. Annie Connect heeft de technische infrastructuur die nodig is ter ondersteuning van de telewerk activiteiten volledig zelf ontwikkeld. Zowel medewerkers als opdrachtgevers hebben via Internet direct toegang tot de relevante gegevens.

Iedereen beschikt op de thuiswerkplek over een telefoon met headset, PC en Internet via ADSL of kabel. Belscripts en databestanden zijn via het Internet bereikbaar. Dit werk is daardoor ook bij uitstek geschikt voor mensen met een arbeidshandicap. Juist deze groep sluit vaak naadloos aan op het concept van Annie Connect. Want Annie Connect wil werken met mensen die loyaal en gemotiveerd zijn, medewerkers die relatief hoog opgeleid zijn en die met plezier thuis blijven voor hun werk. Naast de mensen die vanuit huis werken, is er ook een callcenter in Veenendaal, Amsterdam en Breda. Ook hier geldt hetzelfde voorkeursbeleid t.a.v. personeel. En dat is nou juist de reden dat steeds meer charitatieve instellingen kiezen voor de aanpak van Annie Connect. Want deze aanpak hoor je terug in de gesprekken. De Annies zijn oprecht geïnteresseerd in het werk van onze opdrachtgevers en weten dat te vertalen naar prettige, menselijke gesprekken.

De dagelijkse leiding van Annie Connect is in handen van Anna Kroodsma (Algemeen directeur) Roy Milder (Commercieel directeur) Charlotte Smit (Operationeel directeur).

  Ja, stuur mij 4 gratis offertes!

  Bedrijfsnaam:*

  Aanhef:

  Contactpersoon:*

  Telefoon:*

  E-mail adres:

  Adres:

  Postcode:

  Plaats:

  Beschrijving: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:

  [recaptcha]


  telefoonservice